create a website

"KOTUR - MONT" 

Obrt za montažu svih vrsta centralnog grijanja, vodovodnih instalacija, plinskih instalacija, klima sustava te sanitarija.

O nama...

Obrt Kotur-Mont je plod višegodišnjeg iskustva na poslovima centralnog grijanja, vodovodnih i odvodnih instalacija, industrijskih cjevarija, plinskih instalacija te klimatizacije.

Vlasnik Obrta Novak Kotur na ovim i sličnim poslovima radi preko 35 godina.
Samo u BRDeutschland radio je preko 15 godina na različitim građevinama vodeće poslove sa 10 ili više radnika. Najduži period proveden je u BMW-u na montaži različitih konstrukcija i cjevovoda.

Osnivanje tvrtke

Zasićen od putovanja, vraća se u Hrvatsku gdje 01.01.2007.g. otvara obrt i do dan danas opstaje u njemu. Dugogodišnjim kvalitetnim i pouzdanim radom stvorio je jedan kvalitetan obrt čije je ime stoji za kvalitetu,efikasnost te pouzdanost.

Zapošljava 3 radnika koji su osposobljeni za kvalitetno izvršavanje radnih zadataka na zadovoljstvo klijenata.

Naši klijenti

Naši najčešći klijenti su pravne i fizičke osobe diljem Karlovačke županije, a na upite te po dogovoru sa klijentima radimo i van županije (diljem Hrvatske). Poslove radimo i kao kooperanti drugih firmi.

U samom gradu Karlovcu radili smo u zadnijh par godina na postavljanju razdjelnika po stanovima, te na ugradnji kalorimetara za grijanje. 

Dio naših radova

Alstom (HalaC)

Scania - Zagreb (Lučko)

MG Servis

Kelteks

Renato P.P.

Auto Hrvatska Karlovac

Hoteli na Rabcu – Valamar grupa 

Kontaktirajte nas!

Podaci

Novak Kotur
Andrije Kačića Miošića 9
47000 Karlovac 

Kontakt

Email: novak.kotur@gmail.com
Telefon: +385 91 514 3038
www.kotur-mont.hr